Csapatunk

Kiss Gabriella

Ügyvezető igazgató

1998 óta segítem a magyar jelentkezőket a külföldi munkakeresésben, és az évek során számtalan tehetséges és lelkes pályázó karrierje indult el cégünkön keresztül. Szívmelengető érzés látni, milyen lehetőségek nyílnak azok előtt, akik becsületesen és szorgosan dolgoznak, hiszen az általunk képviselt külföldi cégek egytől-egyig megbecsülik a jó munkaerőt és segítik fejlődésüket. Szeretem a hivatásomat, szeretem a csapatomat és hálás vagyok, hogy lelkiismeretes munkánkkal elértük, hogy sokan fordulnak hozzánk bizalommal.

Végh Dóra

Szakmai vezető

Főiskolai gyakorlatomat a KG International Kft-nél töltöttem 2005-ben, és annyira magával ragadott a cégre általában jellemző pozitív hangulat, hogy a diploma kézhez vétele után örömmel maradtam. A munkámhoz elsősorban jó kommunikációs készség és emberismeret szükséges, naponta mintegy 10 új arcot kell megjegyeznem, néha egész nap megbeszéléseket, előadásokat tartok, de én ezt a pörgést hihetetlenül élvezem!

Juhász Zoltán

Tulajdonos

Menedzselem cégünk jogi, gazdasági és üzleti folyamatait,továbbá tulajdonostársammal közösen felelünk a céges stratégia kialakításáért és alkalmazásáért. A háttérből segítem a mindennapi operációt, így az elmúlt 10 évben munkatársaimmal több ezer állásinterjút és külföldi munkaközvetítést folytattunk le sikeresen.