Csapatunk

Kiss Gabriella

Ügyvezető igazgató

1998 óta segítem a magyar jelentkezőket a külföldi munkakeresésben, és az évek során számtalan tehetséges és lelkes pályázó karrierje indult el cégünkön keresztül. Szívmelengető érzés látni, milyen lehetőségek nyílnak azok előtt, akik becsületesen és szorgosan dolgoznak, hiszen az általunk képviselt külföldi cégek egytől-egyig megbecsülik a jó munkaerőt és segítik fejlődésüket.
Szeretem a hivatásomat, szeretem a csapatomat és hálás vagyok, hogy lelkiismeretes munkánkkal elértük, hogy sokan fordulnak hozzánk bizalommal.

Juhász Zoltán

Tulajdonos

A háttérből támogatom a mindennapi operációt, kiemelt fókusszal a fenntartható gazdasági működésre.
Céges startégiánk lényege a valódi ügyfélélmény elérése, az emberrel a középpontban.
Senki sem próféta a saját hazájában…

Molnár Edit

Személyzeti Tanácsadó

Külföldi munkavállalásaim során, sok országban jártam, és sok munkakörben megfordultam, a vendéglátástól kezdve a gyári munkáig.
Az eddig összegyűjtött élményeket, tapasztalatokat, szép emlékeket és nehéz pillanatokat senki nem veheti el tőlem.
Az utazások, a különböző nemzetiségű kollégákkal való együttműködés, és a különböző nemzetiségű vendégekkel való foglalkozás által kinyílt előttem a világ, hogy mennyi érdekes, színes, olykor fura szokás és tradíció létezik a világunkban, és nem csak az a jó, normális vagy természetes, amit itthonról hozunk magunkkal.
Örülök, hogy a KG International tagja lehetek, és örömmel buzdítok és támogatok minden olyan jelentkezőt, aki külföldön szeretné kipróbálni magát, aki új életet akar kezdeni, aki pénzt szeretne gyűjteni, vagy csak kalandra vágyik!
Céljaid eléréséhez némi nyelvtudás, bátorság, szorgalom és kitartás kell! Merj változtatni és változni!
Hajrá!