Csapatunk

Kiss Gabriella

Ügyvezető igazgató

1998 óta segítem a magyar jelentkezőket a külföldi munkakeresésben, és az évek során számtalan tehetséges, és lelkes pályázó karrierje indult el cégünkön keresztül. Szívmelengető érzés látni, milyen lehetőségek nyílnak azok előtt, akik becsületesen és szorgosan dolgoznak, hiszen az általunk képviselt külföldi cégek egytől-egyig megbecsülik a jó munkaerőt és segítik fejlődésüket. Szeretem a hivatásomat, szeretem a csapatomat és hálás vagyok, hogy lelkiismeretes munkánkkal elértük, hogy sokan fordulnak hozzánk bizalommal.

Végh Dóra

Szakmai vezető

„ Főiskolai gyakorlatomat a KG International Kft-nél töltöttem 2005-ben, és annyira magával ragadott a cégre általában jellemző pozitív hangulat, hogy a diploma kézhez vétele után örömmel maradtam. A munkámhoz elsősorban jó kommunikációs készség és emberismeret szükséges, naponta mintegy 10 új arcot kell megjegyeznem, néha egész nap megbeszéléseket, előadásokat tartok – de én ezt a pörgést hihetetlenül élvezem!”

Dörfler Tímea

Személyzeti tanácsadó

„2015 novemberében kerültem a céghez és már első alkalommal megfogott ennek a munkahelynek a légköre. Igyekszem eggyé olvadni a cég profiljával és pozitív szemléletemmel segíteni mindenkinek. Szerintem nagyon fontos az első benyomás, így én is igyekszem mindig a legjobb formámat hozni. Szeretnék segíteni a hozzánk jelentkezőknek, hogy ők is megtalálják álmaik munkahelyét vagy legalábbis az irányt.”

Mészáros Mira

Személyzeti tanácsadó

8 év hajózás, külföldi munkavállalás után nagy öröm, hogy egy olyan munkát végezhetek, amivel segítek embereknek elindulni azon az úton, amelyiken én is elindultam egyszer. Számomra a külföldi lét egyet jelentett az önállósodással, szakmai, nyelvi és anyagi fejlődéssel, illetve az európai országok felfedezésével, bejárásával, így arra biztatok mindenkit, aki a cégünknél megfordul, hogy legyen bátor és vágjon bele élete kalandjába. Legyen szó folyami hajóról, Hollandiáról, Angliáról, Németországról, vendéglátó-iparról, gyártásról, vagy termelésről mindenhol szorgalmasan dolgozni kell, én is ezt tettem, és ezzel elértem az álmaimat.

Colovic Vanda

Személyzeti tanácsadó

Vezető Szobaasszonyként dolgoztam 4 csillagos folyami hajón hosszú éveken keresztül, így a tapasztalatlan jelentkezők betanítása igen élvezetes és örömteli feladat számomra. Továbbá német nyelvtudásom és szállodaipari tapasztalatom nagy segítség abban, hogy személyre szabottan megtaláljam a legjobb lehetőségeket azoknak a magyaroknak, akik Ausztriában, Svájcban, Németországban, vagy folyami hajón keresnek munkát; a jelentkezéstől elkezdve egészen a kiutazásig, szerződéskötésig.

Juhász Zoltán

Tulajdonos

Én menedzselem cégünk jogi, gazdasági és üzleti folyamatait, tulajdonostársammal közösen felelünk a céges stratégia kialakításáért és alkalmazásáért. 
A háttérből segítem a mindennapi operációt, így az elmúlt 10 évben munkatársaimmal több ezer sikeres állásinterjút és külföldi munkaközvetítést folytattunk le.