Csapatunk

Kiss Gabriella

Ügyvezető igazgató

1998 óta segítem a magyar jelentkezőket a külföldi munkakeresésben, és az évek során számtalan tehetséges, és lelkes pályázó karrierje indult el cégünkön keresztül. Szívmelengető érzés látni, milyen lehetőségek nyílnak azok előtt, akik becsületesen és szorgosan dolgoznak, hiszen az általunk képviselt külföldi cégek egytől-egyig megbecsülik a jó munkaerőt és segítik fejlődésüket. Szeretem a hivatásomat, szeretem a csapatomat és hálás vagyok, hogy lelkiismeretes munkánkkal elértük, hogy sokan fordulnak hozzánk bizalommal.

Végh Dóra

Szakmai vezető

Főiskolai gyakorlatomat a KG International Kft-nél töltöttem 2005-ben, és annyira magával ragadott a cégre általában jellemző pozitív hangulat, hogy a diploma kézhez vétele után örömmel maradtam. A munkámhoz elsősorban jó kommunikációs készség és emberismeret szükséges, naponta mintegy 10 új arcot kell megjegyeznem, néha egész nap megbeszéléseket, előadásokat tartok de én ezt a pörgést hihetetlenül élvezem!

Mészáros Mira

Személyzeti tanácsadó

Vezető Szobaasszonyként dolgoztam 4 csillagos folyami hajón hosszú éveken keresztül, így a tapasztalatlan jelentkezők betanítása igen élvezetes és örömteli feladat számomra. Továbbá német nyelvtudásom és szállodaipari tapasztalatom nagy segítség abban, hogy személyre szabottan megtaláljam a legjobb lehetőségeket azoknak a magyaroknak, akik Ausztriában, Svájcban, Németországban, vagy folyami hajón keresnek munkát; a jelentkezéstől elkezdve egészen a kiutazásig, szerződéskötésig.

Juhász Zoltán

Tulajdonos

Menedzselem cégünk jogi, gazdasági és üzleti folyamatait,továbbá tulajdonostársammal közösen felelünk a céges stratégia kialakításáért és alkalmazásáért. 
A háttérből segítem a mindennapi operációt, így az elmúlt 10 évben munkatársaimmal több ezer állásinterjút és külföldi munkaközvetítést folytattunk le sikeresen.