Csapatunk

Kiss Gabriella

Ügyvezető igazgató

„1998 óta segítem a magyar jelentkezőket a külföldi munkakeresésben, és az évek során számtalan tehetséges, és lelkes pályázó karrierjét indítottam el. Vallom, hogy a becsületes, kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét, és ez a nálunk képviselt külföldi cégeknél sincs másképp. A lehetőség mindenki számára adott, én pedig szívesen megmutatom az irányt.”

Végh Dóra

Senior tanácsadó

„ Főiskolai gyakorlatomat a KG International Kft-nél töltöttem 2005-ben, és annyira magával ragadott a cégre általában jellemző pozitív hangulat, hogy a diploma kézhez vétele után örömmel maradtam. A munkámhoz elsősorban jó kommunikációs készség és emberismeret szükséges, naponta mintegy 10 új arcot kell megjegyeznem, néha egész nap megbeszéléseket, előadásokat tartok – de én ezt a pörgést hihetetlenül élvezem!”

Törökfalvi Erika

Tanácsadó, tréner

„7 évig hajóztam, szobalányként kezdtem, majd szobaasszonyként fejeztem be a pályafutásomat. Jelenleg segítek azoknak, akik külföldön szeretnének dolgozni, és egy napos szobalány tanfolyamot tartok azoknak, akik a szakma rejtelmeibe betekintést szeretnének nyerni. Szerencsésnek érzem magam, hogy ebben a közegben maradhattam.”

Dörfler Tímea

Asszisztens

„2015 novemberében kerültem a céghez és már első alkalommal megfogott ennek a munkahelynek a légköre. Igyekszem eggyé olvadni a cég profiljával és pozitív szemléletemmel segíteni mindenkinek. Szerintem nagyon fontos az első benyomás, így én is igyekszem mindig a legjobb formámat hozni. Szeretnék segíteni a hozzánk jelentkezőknek, hogy ők is megtalálják álmaik munkahelyét vagy legalábbis az irányt.”

Juhász Zoltán

Tulajdonos

Én menedzselem cégünk jogi, gazdasági és üzleti folyamatait, tulajdonostársammal közösen felelünk a céges stratégia kialakításáért és alkalmazásáért. 
A háttérből segítem a mindennapi operációt, így az elmúlt 10 évben munkatársaimmal több ezer sikeres állásinterjút és külföldi munkaközvetítést folytattunk le.