Csapatunk

Kiss Gabriella

Ügyvezető igazgató

„1998 óta segítem a magyar jelentkezőket a külföldi munkakeresésben, és az évek során számtalan tehetséges, és lelkes pályázó karrierjét indítottam el. Vallom, hogy a becsületes, kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét, és ez a nálunk képviselt külföldi cégeknél sincs másképp. A lehetőség mindenki számára adott, én pedig szívesen megmutatom az irányt.”

Végh Dóra

Senior tanácsadó

„ Főiskolai gyakorlatomat a KG International Kft-nél töltöttem 2005-ben, és annyira magával ragadott a cégre általában jellemző pozitív hangulat, hogy a diploma kézhez vétele után örömmel maradtam. A munkámhoz elsősorban jó kommunikációs készség és emberismeret szükséges, naponta mintegy 10 új arcot kell megjegyeznem, néha egész nap megbeszéléseket, előadásokat tartok – de én ezt a pörgést hihetetlenül élvezem!”

Dörfler Tímea

Asszisztens

„2015 novemberében kerültem a céghez és már első alkalommal megfogott ennek a munkahelynek a légköre. Igyekszem eggyé olvadni a cég profiljával és pozitív szemléletemmel segíteni mindenkinek. Szerintem nagyon fontos az első benyomás, így én is igyekszem mindig a legjobb formámat hozni. Szeretnék segíteni a hozzánk jelentkezőknek, hogy ők is megtalálják álmaik munkahelyét vagy legalábbis az irányt.”

Mészáros Mira

Személyzeti tanácsadó

Colovic Vanda

Személyzeti tanácsadó

Juhász Zoltán

Tulajdonos

Én menedzselem cégünk jogi, gazdasági és üzleti folyamatait, tulajdonostársammal közösen felelünk a céges stratégia kialakításáért és alkalmazásáért. 
A háttérből segítem a mindennapi operációt, így az elmúlt 10 évben munkatársaimmal több ezer sikeres állásinterjút és külföldi munkaközvetítést folytattunk le.