• A szobalány tanfolyamon mit tanulhatok meg?

A tanfolyam segít a hajós életet, a hajón elvárt szakmai standardet megismerni, és az első 1-2 hét nehézségeit leküzdeni.  Gyakorlati feladatokkal – mint például szakszerű ágyneműhúzás, folyami hajós kabin takarítás HACCP szerint, törülköző hajtogatás – rögzíti a jelentkező a folyamatokat, így a munkakezdés 4, 5 csillagos külföldi munkakörnyezetben gördülékenyebben megy.

A tanfolyam azoknak a hölgyeknek, uraknak ajánlott, akik jó német vagy angol nyelvtudással rendelkeznek, motiváltak, fiatalok, lelkesek és szívesen csatlakoznának egy vidám nemzetközi csapathoz.

 

A szobalányok, heti 5-6-7- napos takarítási munkával 1200 – 1600 Eurót keresnek, mely kiemelkedő lehetőség olyan jelentkezőknek, akik legalább alapszinten beszélnek angolul vagy németül, lelkesek, fiatalok, rugalmasak és szeretik a tisztaságot.

Az ideális jelentkező dolgozott 3,4,5 csillagos munkakörnyezetben takarítóként, de ennek hiányában sincs ok az aggodalomra, mert a cégünk által kínált egynapos szobalány képzés elvégzése után is garantálunk munkát.

A Dunán és Rajnán közlekedő folyami hajók legkedveltebb útvonalai közé tartozik az Amszterdam – Budapest közötti, vagy dél-franciaországi 14 napos túra, melyre amerikai, ausztrál, német utasok szállnak fel, és mely utasokat a két hetes út alatt a szobalányok is szerető szárnyaik alá veszik.

A szobalányok egy jól működő gépezet fontos és hasznos tagjai, csak velük és az ő munkájukkal megy zökkenőmentesen nap.