Ha van tapasztalatod a vendéglátás valamelyik területén, szereted a pörgős munkákat, jól beszélsz németül és/vagy angolul, és szeretnél rövid idő alatt nagyobb összeget spórolni, a szezonális folyami hajós munkákat Neked találták ki! Hogy mik az előnyei és milyen lehetőségeket kínálunk most a 2019-es évre? Olvasd el rövid összefoglalónkat!

Felsoroljuk, milyen interjúnapokat tartunk az irodában január-februárban. Több hajós céggel is kapcsolatban állunk, így nemcsak pozíció és elvárások tekintetében van választék, hanem azt is eldöntheted, melyik hajó a szimpatikusabb. Sőt! Ha elküldöd nekünk az önéletrajzodat az info@kgi.hu címre, és azt írod, hajós munkát szeretnél, még nagyobbak az esélyeid. Mindenben segítünk, a kapcsolattartástól a jelentkezésen át, egészen a munkába állásig, és még utána is számíthatsz ránk.

A hajós munka előnyei a többi között, hogy biztosítják neked a szállást és az étkezést, és mivel egy hajón vagy, nagy eséllyel nem is tudod elkölteni a megkeresett pénzt. Sokszor az amúgy is vonzó fizetés mellé még borravalót is kapsz, ami kiegészíti az hazahozható összeget. Több esetben az utazást is térítik neked, így tényleg az egyetlen rád eső feladat maga a munka.

És most nézzük a lehetőségeket!


Uniworld interjúnap

Az Uniworld egy 6 csillagos folyami hajós cég, ahová angol nyelvtudással és tapasztalattal keresnek munkaerőt. A fizetés – pozíciótól függően – havi nettó 1325-1800 között alakul, amit kiegészít 20 EUR napi jatt. Svájci munkaszerződéssel jár, és havi 6 nap fizetett szabadságot biztosítanak. Legutóbb január 8-án tartottunk interjúnapot, a következő interjúnap jelenleg szervezés alatt.

A megpályázható munkakörök:

– Felszolgáló, bár felszolgáló, bartender,
– Szakács, cukrász, mosogató,
– Szobatakarító,
– Recepciós, éjszakai recepciós,
– Masszőr.

https://kginternational.hu/kulfoldi_munkak/folyami-hajos-munkak-az-uniworld-hajoin/


Folyamatos Skype-interjúk az AnQor-nál

Az AnQor hajóin is elhelyezkedsz német VAGY angol nyelvtudással. A fizetés havi nettó 1200-2500 EUR pozíciótól függően + borravaló.
A németül beszélő munkaerőnek emellett 150 EUR/hó bónusz jár. Rengeteg nyitott pozíciójuk van, teljes személyzetet keresnek. Néhány pozíció ezek közül tapasztalat nélkül is pályázható. Részletek a weboldalon.

A megpályázható munkakörök:

– Executive chef / Konyhafőnök,
– Sous chef / Konyhafőnök-helyettes,
– Szakács,
– Mosogató,

– Housekeeper, szobatakarító,

– Étteremvezető,
– Bármenedzser,
– Felszolgáló, bárfelszolgáló, báros,

– Hotel menedzser,
– Frontdesk menedzser
– Recepciós, éjszakai recepciós,

– Laundry steward(ess) / Mosodás.

https://kginternational.hu/kulfoldi_munkak/hajos-munkak-az-anqor-folyami-hajoin/


River Advice interjúnap – szervezés alatt

A River Advice hajóin angol VAGY német nyelvtudással is helyt tudsz állni. A cég fizeti a kiutazást, és minden 6 hét munka után 2 hét FIZETETT szabadságot biztosít. Szakmai tapasztalattal várják a jelentkezőket, kivételt képez ez alól a szobalány és a mosogató pozíció.

A megpályázható munkakörök:

– Szakács, cukrász, mosogató,
– Felszolgáló, báros,
– Szobatakarító,
– Recepciós.

Küldd el az önéletrajzodat mielőbb az info@kgi.hu címre!

https://kginternational.hu/kulfoldi_munkak/river-advice/


Február 14. – Scenic interjúnap

A Scenic hajóin a fizetés pozíciótól függően havi nettó 1700-3000 EUR között alakul, és ANGOL nyelvtudással keresnek, többségében tapasztalt munkaerőt. A szobatakarító és mosogató pozíciók azok (általában is, nem csak a Scenicnél), ahol nem mindig elvárás a gyakorlat, illetve ezekben a pozíciókban a nyelvtudás elvárt szintje is alacsonyabb.

A megpályázható munkakörök:

– Szakács, cukrász,
– Felszolgáló,
– Szobatakarító, mosogató.

https://kginternational.hu/kulfoldi_munkak/scenic-river-cruises-folyami-hajos-munkak/


Folyamatos Skype-interjúk a G&P-nél

A G&P hajóira folyamatosan tartunk Skype-interjúkat, akár már most elküldheted az önéletrajzodat! Angol VAGY német nyelvtudással és szakmai tapasztalattal pályázhatók a pozíciók. A fizetés havi nettó 1200-2200 EUR fizetés (pozíciótól függően).

A megpályázható munkakörök: 

– Szakács, segédszakács, cukrász,
– Felszolgáló, báros,
– Recepciós, éjszakai recepciós,
– Szobatakarító,
– Fodrász, kozmetikus.

https://kginternational.hu/kulfoldi_munkak/hajos-munkak-a-gp-folyami-hajoin/