Ha elgondolkodtál már azon, hogy külföldön vállalj munkát, és legalább alapszinten beszéled a németet, akkor a közeli Ausztria, vagy a kicsit távolabbi Németország tökéletes helyszín lehet. 

Természetesen akkor sem késő, ha még nem tudsz németül, hiszen sosem késő elkezdeni, sőt, vállalhatsz olyan munkát is, amihez nem kell német nyelvtudás – de azért jobb, ha van, hidd el -, és megtanulhatod a nyelvet a munkahelyeden is. Ez egy lassabb folyamat, és minél használhatóbb a nyelvtudásod, annál jobb munkákat kaphatsz.

Nézzük sorban, milyen lehetőségeid vannak, ha a vendéglátás területén szeretnél elhelyezkedni.


Ausztria, német nyelvtudással

Szakács, felszolgáló, recepció, szobatakarító állás ausztriai, 3 csillagos szállodaláncnál 

Háromcsillagos szállodalánc keres személyzetet szezonális vagy hosszútávú munkára Ausztria-szerte, azonnali kezdéssel. Szakácsok, felszolgálók, recepciós kollégák és szobatakarítók jelentkezését várjuk. Kiváló fizetés, 13-14. havival kiegészítve, étkezés és szállás biztosítva, fizetett szabadsággal. Kiemelten ajánlott pároknak!

Téli szezonális kozmetikus és masszőr munka Ausztriában 

Ausztria legjobb, legnívósabb szállodaláncának hoteljeibe keresünk kozmetikust és masszőrt, téli szezonális munkára, áprilisig. Szuper karrierlehetőség, jól mutat az önéletrajzodban, és jól is fogod érezni magad! Ingyenesen használhatod a szálloda wellness-szolgáltatásait, és egyszemélyes apartmanban lakhatsz, ezek mellett pedig a környék szolgáltatásait is kedvezményesen használhatod. 

Konyhafőnök munka Ausztriában

Ausztriába, Innsbruckba keresünk konyhafőnököt azonnali kezdéssel, havi 2300 EUR fizetésért! Az étterem kb. 80-100 férőhelyes, a vendégek á’la carte étkeznek. A kiválasztott szerencsés saját apartmanban lakhat.

Felszolgáló és szakács munka Ausztriában német nyelvtudással

Felszolgáló, bárfelszolgáló és szakács pozícióra keresünk munkaerőt Ausztria legjobb, legnívósabb szállodaláncához a téli szezonra. Ingyenes szállás, étkezés wellness-használat, egyszemélyes apartmanok, és kedvezmény a környék szolgáltatásaira. 


Ausztria, angol nyelvtudással

Néhány szállodában – a nemzetközi munkaerőnek köszönhetően – nem szükséges a német nyelv ismerete, mert a konyhán az angollal is kiválóan elboldogulnak a kollégák. Ha van már tapasztalatod szakácsként, és legalább alapszinten beszélsz angolul, várjuk az önéletrajzodat az info@kgi.hu címen.


Németország, német nyelvtudással

Szakács munka Németországban

Hannover városába keresünk tapasztalt szakácsot. Határozatlan idejű szerződés, azonnali kezdéssel.

Szállodai vendéglátós munkák Németországban

Hosszútávú lehetőség, szuper fizetéssel. Felszolgálókat, szakácsokat és segédpincéreket is keresünk. 

Szakács németországi szállodában

4 csillagos szállodákba keresünk tapasztalt szakácsokat legalább alapszintű német nyelvismerettel, hosszú távra. Heti 5 nap munka, fizetett túlóra-lehetőség és szabadság. 

A 4 csillagos szállodákba felszolgálókat, bárpincéreket és szobatakarítókat is keresünk 4 csillagos szállodákba, a fenti feltételekkel megegyezően.

 


Küldd el az önéletrajzodat mielőbb az info@kgi.hu címre, Dórinak vagy Mirának.