Felszolgáló munkák, állások külföldön 

A kezdő felszolgálótól a profi szakemberig, mindenkinek tudunk segíteni a legideálisabb állás megtalálásában, legyen ez Angliában, Írországban, Dunán és Rajnán közlekedő 4-5 csillagos folyami hajón, Ausztriában vagy akár Németországban. A munkaidő heti 5-7 nap, melyért kiemelkedő bérezés, 1400 – 2000 Euró jár.
Szakmai önéletrajzzal, több éves munkatapasztalattal és folyékony angol vagy német nyelvtudással várjuk a külföldön dolgozni, önállósodni, fejlődni vágyók jelentkezését.

 

 

• Szakács munkák, állások külföldön 

A szakács a legkeresettebb szakemberek egyike, világszerte megnövekedett igény mutatkozik a jó ételkészítők iránt. Cégünk Angliában, Írországban, Németországban, Ausztriában, Dunán és Rajnán közlekedő 4-5 csillagos folyami hajón kínál kiemelkedő fizetést, kiváló szakmai karrierlehetőséget és folyamatos hosszú-távú munkát a rátermett jelentkezőknek. A kezdő fizetések 1200 – 1800 Eurótól indulnak és határ a csillagos ég, ez függ természetesen a jelentkező munkatapasztalatától és nyelvtudásától.
A pályázati anyag elengedhetetlen része egy jól megírt szakmai önéletrajz, angol vagy német nyelven, a szakképzettséget igazoló bizonyítvány másolata és minimum pár éves munkatapasztalat.