• Mindenki alkalmas a külföldi állásokra?

Alapvetően mindenki előtt ott áll a lehetőség, hogy külföldön dolgozzon. De fontos a nyelvtudás, a szakmai rátermettség, a kellő motiváció és elhivatottság. Külföldön sincs kolbászból a kerítés, ott is meg kell dolgozni a fizetésért, viszont megbecsülik a munkát és védik a munkavállalók érdekeit. Önállósodás, nyelvi és szakmai fejlődés, pénzkereseti szempontból nincs párja egy külföldi munkavállalásnak, nem beszélve a rengeteg élményről, sok külföldi barátról, amivel szabadidejében gazdagodik az ember.

 

  • Milyen külföldi állások várnak rám a KGInternational-nél?

Külföldi állások széles palettáját kínáljuk, a segédmunkától a vezetői állásig minden megtalálható nálunk.

Elsősorban a klasszikus vendéglátó pozíciókra: szakács, cukrász, felszolgáló, báros, mosogató, szobalány, recepciós, várjuk a jelentkezőket, de étteremvezetőknek, konyhafőnököknek is megtaláljuk az elképzeléseiknek megfelelő állást.

Az autó- és építőipar szektoron belül betanított munkákat és szakmunkákat kínálunk, hegesztőknek, festőknek, bádogosoknak, karosszéria lakatosoknak, CNC-s szakembereknek, autószerelőknek kínálunk nívós munkakörnyezetben munkalehetőséget.

A legtöbb állás Németországban, Írországban, Angliában, Hollandiában és Dunán, Rajnán közlekedő 4, 5 csillagos folyami hajón található.